http://matinalradioromania.wordpress.com/ 2

Asta e web-ul MATINALULUI de la Radio Romania Actualitati, plin de chestii faine si interesante, de la texte, audio, foto pana la urari si comentarii valabile. Merita vazut!!!
Sunt fan MATINAL de cand eram mica, pentru ca am crescut cu Radioul in casa si cand am ajuns la Radio si am pus fetele pe voci nu am avut nici o surpriza. Stiti ca de obicei se spune: a, credeam ca esti mai batrana, sau mai tanar sau mai frumos, sau mai inalt… in functie de imaginatia fiecaruia, banuiesc. Ei bine, nu am avut, repet, nici o surpriza la capitolul asta. Surpriza a fost cand am descoperit, dupa putina vreme de cand am inceput sa lucrez la Radio, ca, de fapt, intotdeauna mi-am dorit asta. Iar Matinalul… a fost visul dintotdeauna. De cand bateam noaptea la usa lui Grigoriu, PAUL GRIGORIU, sa ma lase sa stau intr-un colt de birou, “sa vad cum lucreaza”. Au trecut vreo…14 ani de atunci si tot nu ma satur sa ascult MATINALUL de la Radio Romania Actualitati. Includ aici jurnalele, revista presei si sportul, desigur si, indispensabil, info-traficul prezentat si interpretat de Alex Lancuzov. Sau cultura urbana, a lui Vali, sau Coltul copiilor (unde tot imi propun sa furnizez marfa, ca odraslele mele scot si ele perle, ca multe altele…). Iar muzica…ce sa mai zic de muzica? Azi nu puteam sa ma dau dusa de langa computer, pentru ca ascult pe net, era sa plec de nu stiu cate ori cu castile dupa mine si, evident, sa trag si calculatorul de pe masa…
De ce ma apuca azi cu Matinalul? Pentru ca e ziua lui Dan Creta, care ne aduce noua, impreuna cu Adi Soare si Eugen Rusu, toate cele, in fiecare dimineata, la Radio Romania Actualitati, de luni pana vineri. Ca bine le mai ziceti, dragilor! Si la multi ani, Dane!
Producatorii/oarele, de fapt, sunt neste sacrificati, am decis, dar daca nu le place sa faca lucruri normale…sa faca Matinalul, deci, ca il fac bine. Parerea mea!

2 thoughts on “http://matinalradioromania.wordpress.com/

  1. Reply Dan Mar 19,2009 6:58 pm

    Multam fain pentru aprecieri si pentru urari pe care ti le intorc inzecit. Ma bucur ca iti place emisiunea si trebuie ca stii ca si noi asteptam intotdeauna cu drag intalnirile matinale cu tine in direct. Dan Creta – unul din fanii tai.

  2. Reply annamaria Mar 20,2009 12:16 pm

    Sper ca ai petrecut de Ziua Tatalui… Multe imbratisari si multumesc!

Leave a Reply